Kabel- en Leidingmontage - Horizontaal Gestuurd Boren
Offerte aanvragen

Gestuurd Boren

Bij het ondergronds aanleggen van leidingen t.b.v. elektra, gas, water en media waarbij wegen, vaarwegen, kruispunten gebouwen of andere knelpunten moeten worden doorkruist is Gestuurd Boren de manier met zeer grote voordelen ten opzichten van traditionele technieken. Voor kortere en langere ondergrondse afstanden zijn gestuurde boringen een veilige en betrouwbare oplossing.

Nuts Infra maakt gebruik van een modern en complete uitrusting voor het veilig en betrouwbaar uitvoeren van ondergronds gestuurd boren.

Er wordt gebruikt gemaakt van de Microdrill 2040 van Kormee. Hiermee kunnen we horizontale boringen uitvoeren van 5 tot 70 meter. Het voordeel van deze boorinstallatie is dat het een zeer compact apparaat is en bijna overal inzetbaar is. De boring kan heel precies gemanoeuvreerd worden en de boorkop is ten alle tijden traceerbaar. Ook kan de boring ondergronds gemakkelijk in richting of hoogte worden bijgestuurd.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van de Nanodrill 3004 van Kormee. Passages van straten en inritten en weg passages zijn geen probleem en kunnen in no time geboord worden. De Nanodrill maakt een gestuurde boring. Dit werkt nauwkeuriger dan een raketboring of persing, waardoor de kans op schade erg klein is.

De overlast voor omgeving en milieu is minimaal en de boorinstallatie is zeer snel operationeel t.o.v. grote HDD drilling machines

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn