Nuts-Infra
Diep in de aarde, hoog in expertise. Wij zijn jouw gids in de ondergrondse wereld!
Offerte aanvraag

Horizontaal Gestuurde Boringen voor Particulieren

 Bij ons kunt u terecht voor horizontaal gestuurde boringen, ook voor particuliere projecten. Of het nu gaat om boringen onder wegen, rivieren, uw net bestraatte terras met keramische tegels of zelfs onder uw eigen huis, wij staan voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Wat wij voor U kunnen betekenen

Onze diensten omvatten een breed scala aan toepassingen, waaronder:

  • Aansluitingen voor Zonnepanelen: Laat de bekabeling voor uw zonnepanelen netjes en zonder zichtbare sporen aanleggen. Zonnepanelen achter uw woning plaatsen en geen kruipruimte? Wij kunnen wellicht voor u onder de fundering door boren
  • Laadpalen plaatsen: Laadpalen worden vaak te midden van bestaande infrastructuur geplaatst. Hiervoor is een Horizontaal gestuurde boringen een goede oplossing. Asfalt of uw terras hoeft niet opengebroken te worden, verkeer hoeft niet te worden omgeleid en parkeerplaatsen kunnen in gebruik blijven.
  • Fiber / glasvezel leggen: Wij kunnen voor u de voorbereidende werkzaamheden uitvoeren. Door vooraf middels een gestuurde boring een buis te plaatsen, hoeven de monteurs alleen nog maar de kabel er door heen te trekken. Hierdoor hoeven uw keramische tegels er niet uit en heeft u geen verzakking in uw straatwerk.
  • Boringen Onder Funderingen: Wij kunnen onder de fundering boren door voor de fundering de grond in te gaan. Met onze geavanceerde middelen kunnen wij bijvoorbeeld de meterkast tot een bepaalde diepte leegzuigen, waardoor onze boormeesters tot op de centimeter nauwkeurig onder het gebouw direct naar de meterkast kunnen boren. Daarnaast kunnen wij ook in een boogvorm onder een gebouw door boren.

Wij gebruiken geavanceerde technieken en apparatuur om ervoor te zorgen dat de boringen nauwkeurig en met minimale overlast worden uitgevoerd. Of u nu een kleine tuin heeft of een groot terrein, wij hebben de expertise en de middelen om elke klus tot een goed einde te brengen.

Waarom kiezen voor onze diensten?

  • Ervaring en expertise
  • Volledige ontzorging
  • Minimale overlast
  • Mileuvriendelijk


Heeft u een project in gedachten of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen doen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij staan klaar om uw project tot een succes te maken!

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn