Nuts-Infra
Diep in de aarde, hoog in expertise. Wij zijn jouw gids in de ondergrondse wereld!

Over ons


Nuts-Infra is opgericht met als speerpunten daadkracht, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Elk project moet in onze ogen in korte tijd kunnen worden uitgevoerd naar de wensen van onze opdrachtgevers. Daarvoor is daadkracht en flexibiliteit nodig om zeer snel te kunnen schakelen zonder voorbij te gaan aan een juiste voorbereiding en organisatie van mankracht, materiaal en materieel. Kwaliteit en betrouwbaarheid zal altijd de boventoon voeren. Onze speerpunten kunnen alleen ten uitvoer gebracht worden als ook onze medewerkers en partners zich betrokken voelen bij onze organisatie en gezamenlijk maatschappelijk juist in het leven staan.

Onze medewerkers en partners hebben alle benodigde kwalificaties en trainingen, die nodig zijn om alle voorkomende werkzaamheden gedegen en op veilige wijze uit te kunnen voeren. Geen opdracht is ons te veel, zonder eerst een goede analyse te hebben gemaakt. 

Nuts-Infra is ingericht om grootschalige projecten op het gebied van huisaansluitingen, nieuwbouw en hoofdleiding projecten tot een goed einde te brengen. Ook voor kleinere projecten of enkelvoudige aansluitingen zijn wij de juiste partij. Samen met onze partners kunnen wij alle nodige disciplines en projecten uitvoeren tot volle tevredenheid

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn